Banyonuzda Modern Bir Görünüm Yakalamak İçin Küçük Detaylar

Banyo evimizin en çok kullanılan ortak alanlarından biridir ve bu yüzden de banyolarımızı estetik, ferah, hijyenik ve kullanışlı hale getirmek önemlidir. İşte küçük dokunuşlar ve uygulamalarla, banyolarınızı daha modern ve kullanışlı alanlara dönüştürmek için birkaç fikir:

1. Koyu Renk Duvarlar

Eğer banyonuzda baş döndüren bir değişim arayışı içindeyseniz kesinlikle duvarlardan başlamanızı öneririz. Banyo duvarlarınızda, kuvars tezgah yüzeyinize kontrast renkler tercih ederek özgün bir tasarım yaratabilirsiniz. Bunun için duvar kaplaması olarak yine kuvars kullanabilir, rengini ise  tezgah yüzeyinizden daha koyu tonlarda seçebilirsiniz . Böylece mekana hareket ve canlılık gelir. Ya da koyu tonlarda bir duvar kağıdı ile beyaz bir kuvars tezgah tercih etmek iyi bir fikir olabilir. Duvar renkleri ile oynamak hızlı ve kalıcı bir değişim yaratacaktır.

2. Ayna Banyonun Baş Tacıdır

Küçük banyoların kurtarıcı parçası aynalar, sizin banyonuzda da ferah rüzgarlar estirebilir. Eğer küçük ve koyu tonlarda bir banyoya sahipseniz büyük ve pirinç kenarlıkları olan tasarım aynalar tercih etmek iyi bir fikir olabilir. Eğer banyonuz geniş ve aydınlıksa biraz daha küçük ama kendini gösteren parçalar seçmek mantıklı olacaktır. Eğer tasarımdan çok fonksiyonelliğe önem veriyorsanız hareketli aynalar banyo düzeninizdeki kurtarıcı parça olabilir.

3. Banyo Hijyeni Önceliğiniz ise Kuvars Yüzeylere Başvurun

Banyonuzun ne kadar hijyenik olduğu hakkında endişeleriniz varsa hem  banyo tezgahınızda hem de zeminde kuvars yüzeyler tercih etmelisiniz. Belenco Kuvars Yüzeyler gözeneksiz yapısı sayesinde ağır kimyasallar kullanılmasına gerek kalmadan günlük temizleyicilerle  mükemmele yakın hijyen sağlar.Kuvars yüzey tercih etmenin artılarından biri de bakımı kolay ve uzun ömürlü olmasıdır. Kullanıcı ve çevre dostu onlarca çeşit kuvars yüzey tasarımlarımızdan hangisinin banyonuza daha çok yakışacağını öğrenmek için 2021 Kataloğumuza göz atmayı unutmayın.

4. Banyoda Yeşil Bitkilerin Dönemi

Yıllardır salon ve oturma odalarında görmeye alışık olduğumuz ev bitkilerimiz kendilerine banyo ve mutfaklarda da yer bulmaya başladı. Yeşil bitkilerin özellikle banyolarda kullanımı ortama hem doğal bir hava katıyor hem de yeşilin verdiği rahatlama hissi ile endişelerimizi azaltıyor. İç ve dış mekanlar arasında bir bağlantı sağlayan bitkiler organik tasarımlarla modern tasarımları bir araya getirmek ve tamamlamak için mükemmel bir seçim olabilir. Eğer aydınlık banyolarınız varsa, banyo tezgahlarınızın üzerine ya da banyo raflarınıza yerleştireceğiniz nem seven küçük saksılı bitkiler kendilerine harika bir yaşam alanı bulacaktır ve mutlulukla büyüyeceklerdir.

KATALOĞUMUZU İNCELEYİN