PEKER YÜZEY TASARIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÇEREZ VE DİĞER TANIMLAMA TEKNOLOJİLERİNE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ
Peker Yüzey Tasarımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (“Peker” veya “Şirket”) mümkün olan en iyi internet sitesi deneyimini size sunmak için çerezler ve diğer çevrim içi tanımlama teknolojileri (örn. pikseller, web işaretçileri, gifler) (birlikte kısaca “Çerez(ler)” olarak anılacaktır) kullanmaktadır. Çerezler, bilgisayarınıza, akıllı telefonunuza, tabletinize, giyilebilir cihazınıza, akıllı televizyonunuza ve/veya sair terminal cihazlarınıza yerleştirilen ve tarayıcınız tarafından kaydedilen düşük boyutlu ve zengin metin biçimli metin dosyalarıdır. Çerezler, takma isimli olsalar veya bir kişiyi doğrudan tanımlamasalar dahi, diğer bilgiler ile birleştirilerek bir kişiyi belirlenebilir kıldıkları takdirde kişisel veri olarak kabul edilmektedirler.
Şirketimiz, gizliliğinize ve kişisel verilerinizin korunmasına ilişkin haklarınıza saygı duymakta ve sizinle güvene dayalı bir ilişki kurmak ve sürdürmek için çalışmaktadır. Bu kapsamda Şirketimiz, Çerezler de dahil kişisel verilerinizi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere kişisel verilerin korunmasına ilişkin tüm mevzuat hükümlerine uygun şekilde işlemekte, verilerinizin güvenliğini sağlamak adına gerekli tüm güvenlik tedbirlerini almaktadır. Bu doğrultuda Şirketimiz, işbu Peker Yüzey Tasarımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çerez ve Diğer Tanımlama Teknolojilerine Yönelik Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) ile www.belenco.com adresli internet sitemizde kullanılan çerezlerin cihazınıza yerleştirilmesi aracılığıyla otomatik yolla toplanan kişisel verilerinizin hangi kapsamda işlendiği ve hangi amaçlarla ne tür çerezlerin kullanıldığı ile bu çerezleri nasıl yönetebileceğiniz hakkında sizleri detaylı şekilde ve şeffaflıkla bilgilendirmeyi hedeflemektedir. Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenmesi hakkında detaylı bilgilere ise, https://www.belenco.com/kisisel-verilerin-korunmasi.aspx adresinden erişilebilen Peker Yüzey Tasarımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

1. Veri Sorumlusu
Kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatıyla Manisa Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde 14936 sicil numarası ile kayıtlı ve şirket merkezi Manisa OSB IV. Kısım Keçiliköy OSB Mah. Ahmet Nazif Zorlu No: 22 Yunusemre / Manisa adresinde bulunan Peker tarafından işbu Aydınlatma Metni çerçevesinde işlenmektedir.

2. Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemleri 
Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından tamamen veya kısmen otomatik yollarla, elektronik ortamdan internet sitelerimiz, tarayıcılarınız, üçüncü parti reklam ortaklarımız, üçüncü parti çerez uygulamaları ve sosyal medya platformları ile bunlara ileride eklenebilecek sair kanallar vasıtasıyla ve Çerezler aracılığıyla toplanmaktadır.

3. Çerez Türleri 
3.1. Kullanım Sürelerine Göre Çerez Türleri: 
(i) Oturum Çerezleri

Geçici Çerez olarak da adlandırılan oturum Çerezler’i, oturumun sürekliliğinin sağlanması amacıyla kullanılır. Kullanıcı internet tarayıcısını kapattığında oturum Çerezler’i de silinmektedir.

(ii) Kalıcı Çerezler
İnternet tarayıcısı kapatıldığı zaman silinmeyen ve belirli bir tarihte veya belirli bir süre sonra kendiliğinden silinen Çerezler’dir. Bu Çerezler aracılığıyla kullanıcı bir internet sitesini her ziyaret ettiğinde kullanıcının işlenen kişisel verileri sunucuya iletilmektedir. Reklam verenlerin bir kullanıcının internet tarama alışkanlıklarıyla (web browsing habits) ilgili bilgilerini uzun bir süre boyunca kaydederek kullanabilmeleri nedeniyle kalıcı Çerezler, izleme Çerezler’i olarak da adlandırılırlar. Ayrıca, bu Çerezler kullanıcıların tercihleri doğrultusunda internet sitelerindeki hesaplarına giriş yaparken her seferinde giriş bilgilerini tekrar girmemelerini sağlamak üzere de kullanılabilirler.

3.2. Kaynaklarına Göre Çerez Türleri:
(i) Birinci Taraf Çerezler

Birinci taraf Çerezler, doğrudan ziyaret ettiğiniz çevrim içi mecralarımız yani tarayıcınızın adres çubuğunda gösterilen URL adreslerimiz tarafından yerleştirilmektedir.

(ii) Üçüncü Taraf Çerezler
Üçüncü taraf Çerezler ziyaret ettiğiniz çevrim içi mecralarımızdan (ya da etki alanından) farklı bir üçüncü kişi (diğer bir deyişle etki alanı) tarafından yerleştirilmektedir.

3.3. Kullanım Amaçlarına Göre Çerez Türleri:
(i) Zorunlu Çerezler 

Zorunlu Çerezler, çevrim içi mecralarımızın çalışması ve talep etmiş olduğunuz bilgi toplumu hizmetlerinin (örn. log-in olma, form doldurma ve gizlilik tercihlerinin hatırlanması) yerine getirilebilmesi amaçlarıyla kullanımı zorunlu olan Çerezler’dir ve bu nedenle açık rıza hukuki şartına dayanmamaktadır. Tarayıcı ayarlarınızı bu Çerezler’i engelleyecek veya sizi uyaracak şekilde belirleyebilirsiniz. Ancak bu durumda internet sitemizin bazı bölümleri çalışmayabilecektir. Öte yandan, amacı internet sitesinin veya uygulamanın hedef kitlesini ölçmek ve anonim istatistikler üretmek ile sınırlı olan birinci taraf Performans / Analitik Çerezler de performans ölçümü, navigasyon problemlerinin tespiti, teknik performansın optimizasyonu veya ergonomi, gerekli sunucuların gücünün tahmini gibi ihtiyaçların karşılaması, diğer bir deyişle, bir internet sitesinin veya uygulamanın işleyişi ve günlük yönetimi için kullanılmasının talep edilen hizmetle ilişkili olması halinde açık rıza hukuki şartına dayanmaksızın Zorunlu Çerezler arasında değerlendirilebilmektedir. Söz konusu kapsamdaki Performans / Analitik Çerezler aracılığıyla kişisel verileriniz işlenirken başta amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma ilkesi olmak üzere genel ilkelere riayet edilmekte, işlenmesi zaruri olmayan kişisel veriler anonimleştirilmekte ve kullanım amacıyla orantılı olarak makul saklama süreleri belirlenmektedir. Zorunlu Çerezler kapsamında değerlendirilen birinci taraf Performans / Analitik Çerezler, hiçbir surette internet sitesi gezinimlerinizin farklı internet siteleri ve uygulamalar arasında çapraz takibi amacıyla kullanılmamakta olup, bu amaçtaki Performans / Analitik Çerezler bulunması halinde yalnızca açık rızanız kapsamında kullanılabilmektedir.

(ii) İşlevsel Çerezler
İşlevsel Çerezler, zorunlu Çerezler dışında kalan ve bilgi toplumu hizmetlerini açıkça talep etmiş olduğunuz haller hariç olmak üzere, internet sitelerimizin ve uygulamalarımızın daha işlevsel kılınması ve tercihlerinizin hatırlanması yoluyla kişiselleştirilmesi (örn. tercih ettiğiniz dil veya erişim sağladığınız bölge gibi internet sitemizin davranışını ve görümünü değiştiren bilgileri hatırlaması) amaçlarıyla kullanılan Çerezler’dir. Söz konusu Çerezler Peker veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları tarafından açık rızanıza istinaden kullanılabilir.

(iii) Performans / Analitik Çerezler
Performans ve analitik Çerezler, internet sitelerimizde ve uygulamalarımızda kullanıcı davranışlarının analiz edilmesi, internet sitemizin ve uygulamalarımızın iyileştirilmesi, tekil kullanıcı sayılarının tahmin edilmesi, en etkili arama motoru anahtar kelimelerinin tespit edilmesi, gezinme durumunuzun izlenmesi ve reklamların kullanıcılar üzerindeki etkisinin ölçümlenmesi amaçlarıyla kullanılabilen ve istatistiki ölçüme imkan veren Çerezler’dir. Söz konusu Çerezler Peker veya üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları tarafından açık rızanıza istinaden kullanılabilir ve internet sitelerimizi, uygulamalarımızı, hizmetlerimizi ve tekliflerimizi sürekli olarak optimize ederek mümkün olan en iyi internet sitesi deneyimini size sunmamıza olanak sağlar.

(iv) Reklam / Pazarlama Çerezleri
Reklam / Pazarlama Çerezler’i, kullanıcıların internet ortamındaki faaliyetlerinin izlenmesi, bu faaliyetlerin analiz edilmesi ve kullanıcıların profillenmesi yoluyla kullanıcıların tercih ve beğenilerine uygun daha ilgili çekici ve kişiye özel içerikler sunulması amaçlarıyla kullanılan Çerezler’dir. Söz konusu Çerezler Peker veya üçüncü taraf iş ortakları tarafından açık rızanıza istinaden kullanılabilir ve yalnızca ilginizi çekebilecek reklam, kampanya, ürün ve hizmetlerin tarafınıza sunulmasını sağlar.

4. Kişisel Verilerin Hangi Amaçlarla İşleneceği ve İşlemenin Hukuki Sebepleri
4.1. Zorunlu Çerezler

Zorunlu Çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, KVKK’nın 5’inci maddesinin 2’nci fıkrasının (c) bendi uyarınca bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, (ç) bendi uyarınca veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması ve (f) bendi uyarınca ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması kişisel veri işleme şartları (hukuki sebepleri) kapsamında ve aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir. Çevrim içi mecralarımızda kullanılan zorunlu Çerezler’e ilişkin kullanım amaçları da dahil detaylı bilgiye aşağıdaki tabloda yer verilmektedir:
 

Çerez Servis Sağlayıcısı  Kaynaklarına ve Sürelerine Göre Çerez Türü Çerez Adı Çerez Süresi Çerezin Amacı
RoomVo  Birinci Taraf Süreli ffvendorids  446914 Komut dosyasının çalıştığı web sitesini depolamak için kullanılır. Roomvo’nun çalışmasını ve çok yavaş olmamasını sağlamakta olup, her sayfa yüklemesinde hangi sitede bulunulduğunu belirlemek için sorgulama yapılmasının önüne geçmektedir.


4.2. İşlevsel Çerezler
İşlevsel Çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, KVKK’nın 5’inci maddesinin 1’inci fıkrası uyarınca bulunması halinde açık rıza kişisel veri işleme şartı (hukuki sebebi) kapsamında işlenmektedir. Çevrim içi mecralarımızda kullanılan işlevsel Çerezler’e ilişkin kullanım amaçları da dahil detaylı bilgiye aşağıdaki tabloda yer verilmektedir:
 

Çerez Servis Sağlayıcısı

Kaynaklarına ve Sürelerine Göre Çerez Türü

Çerez Adı

Çerez Süresi 

Çerezin Amacı

RoomVo  

Birinci Taraf Süreli 

ffvendorids  

446914

Roomvo'nun çalışması için önemli olan işlevsel bir tanımlama bilgisidir. Belirli bir kullanıcıyı tanımlamaya ve onlara özelleştirilmiş bir deneyim sunmaya olanak tanır. Örnek olarak, bir kullanıcının önceki bir göz atma oturumunda yüklediği odaları hatırlamaya olanak tanır.


4.3. Performans / Analitik Çerezler
Performans / Analitik çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, KVKK’nın 5’inci maddesinin 1’inci fıkrası uyarınca bulunması halinde açık rıza kişisel veri işleme şartı (hukuki sebebi) kapsamında işlenmektedir. Çevrim içi mecralarımızda kullanılan performans / analitik Çerezler’e ilişkin kullanım amaçları da dahil detaylı bilgiye aşağıdaki tabloda yer verilmektedir:
 

Çerez Servis Sağlayıcısı Kaynaklarına ve Sürelerine Göre Çerez Türü Çerez Adı Çerez Süresi Çerezin Amacı
Google Analytics
Üçüncü Taraf
Süreli
 
_ga 2 yıl Kullanıcıları ayırt etmek için kullanılır.
Google Analytics
Üçüncü Taraf
Süreli
 

_gid

24 saat
Kullanıcıları ayırt etmek için kullanılır.
Google Analytics
Üçüncü Taraf
Süreli
 
_gat 1 dakika İstek oranını azaltmak için kullanılır. Google Analytics, Google Etiket Yöneticisi aracılığıyla dağıtılıyorsa bu çerezin adı _dc_gtm_ olacaktır.


5. Çerezler’e İlişkin Tercihlerin Yönetimi
Çevrim içi mecralarımıza giriş yaptığınızda yalnızca yukarıda belirtilen zorunlu Çerezler herhangi bir onayınız olmaksızın kullanılmaktadır. Bu kapsamda, çevrim içi mecralarımıza ilk girişiniz esnasında ve gerekmesi halinde takip eden girişlerinizde karşınıza çıkartılan ‘Çerez ve Tanımlama Teknolojileri Yönetim Paneli’ üzerinden çevrim içi mecralarımızda kullanılmakta olan Çerez türlerini görebilir ve zorunlu Çerezler dışında kalan diğer Çerez türleri için ‘açık/aktif’ veya ‘kapalı/pasif’ seçenekleri ile ‘Tümüne İzin Ver’, ‘Tümünü Reddet’ veya ‘Tercihlerimi Onayla’ butonundan aktif veya pasif hale getirerek tercihlerinizi her zaman belirleyebilirsiniz. Yine bu panel üzerinden tercihlerinizi her zaman değiştirebilirsiniz. Ayrıca, internet sitemizin ana sayfasındaki alt bilgilerde (footer) yer alan ‘Çerez ve Tanımlama Teknolojileri Yönetim Paneli’ butonundan ve kişisel verilerin korunmasına özgülenen sayfamızdan her zaman söz konusu panele erişebilirsiniz.
Ayrıca, çoğu tarayıcı Peker’inn kontrolü ve müdahalesi olmaksızın kendi Çerezler’ini otomatik olarak kullanmakta ve ancak bu tarayıcılar Çerezler’i reddetme veya kayıt öncesinde uyarı görüntüleme seçeneği de sunabilmektedir. Çoğu internet tarayıcısının menü listesinde bulunan yardım işlevi, tarayıcınızın yeni Çerezler’i kabul etmemesi için nasıl talimat verebileceğinizi, yeni bir Çerez gönderildiğinde tarayıcınızın size ne şekilde bilgi verebileceğini veya Çerezler’in nasıl devre dışı bırakılacağını açıklayabilmektedir. Lütfen bu konuda daha detaylı bilgi için ilgili tarayıcı hizmet sağlayıcı ile doğrudan irtibata geçiniz yahut bunların gizlilik / çerez politikalarını inceleyiniz. Söz konusu devre dışı bırakma işlemi bilgisayarınızdaki, akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki, ret işleminin gerçekleştirildiği tarayıcınızda bulunan bir Çerez vasıtasıyla kaydedilecek ve müşteri hesabınızla ilişkilendirilmeyecektir. Bu nedenle devre dışı bırakma işlemi, cihazlarınızın her biri ve de her bir tarayıcı için ayrı ayrı gerçekleştirilmelidir. Tarayıcınız, tarayıcıyı kapatmanızı takiben Çerezler’i kendiliğinden siliyorsa, caymaya ilişkin Çerezler’in (devre dışı bırakma işlevi) de silineceğini hatırlatmak isteriz. Sık kullanılan tarayıcılarda Çerezler’in yönetimine ilişkin bilgilere aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla erişebilirsiniz:

Google Chrome : https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=tr
Mozilla Firefox : https://support.mozilla.org/tr/kb/masaustufirefox-surumunde-gelismis-izlenme-koruma
Safari : https://help.apple.com/safari/mac/9.0/#/sfri40732
Opera : https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/

Ancak çevrim içi hizmetlerimizin tüm işlevlerini kullanabilmeniz için tüm Çerezler’i aktif hale getirmenizi veya tümüne onay vermenizi önermekteyiz. Çerezlerimiz şifre, kredi kartı verileri veya benzeri hassas bilgileri kaydetmemektedir. Çerezler terminal cihazınızda herhangi bir hasara neden olmamakta veya herhangi bir virüs içermemektedir.
Bununla birlikte, Çerezler’i etkinleştirmek istememeniz veya etkinleştirememeniz halinde hafta içi saat 08:00 / 17:00 saatleri arasında müşteri hizmetleri kanalımızdan (telefon hattı: 0850 808 4321) veya distribütörlerimizin fiziki satış noktaları aracılığıyla ürün ve/veya hizmetlerimizi temin etmeniz mümkündür. 

6. Kişisel Verilerinizin Yurt İçinde ve/veya Yurt Dışında Yerleşik Üçüncü Kişilere Aktarılması 
Şirketimiz bünyesinde kişisel verilerinize, yalnızca yukarıda detaylarına yer verilen amaçlar bakımından sınırlı yetki erişimine sahip çalışanlarımız tarafından kendi görevlerini yerine getirmek amacıyla gerekli ölçüde erişilebilmekte ve kişisel verileriniz KVKK’nın 8’inci ve/veya 9’uncu maddelerinde düzenlenen aktarıma yönelik şartların bulunmadığı hallerde yurt içinde ve/veya yurt dışında yerleşik üçüncü kişilere aktarılmamaktadır. Bununla birlikte, yukarıda belirtilen her bir kişisel veri kategorisi kapsamında işlenen kişisel verileriniz, KVKK’nın 8’inci ve/veya 9’uncu maddelerine uygun şekilde ve ilgili veri kategorisi için yukarıda belirtilen kişisel veri işleme şartlarının (hukuki sebeplerinin) aktarım amaçları bakımından da ayrıca mevcut olması halinde aşağıdaki alıcı gruplarına aktarılabilecektir:
• Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi bakımından ürün ve/veya hizmet temin edilmesi amaçları başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt içinde ve/veya yurt dışında yerleşik hizmet sağlayıcı olarak hareket eden topluluk şirketlerimizin de dahil olduğu tedarikçilerimize,
• iş birliklerinin kurulması ve sürdürülmesi ile ortak reklam / pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt içinde ve/veya yurt dışında yerleşik iş ortaklarımıza (örn. arama motorları, sosyal medya platformları, veri yönetim platformları ve dijital reklam platformları),
• topluluk şirketlerimiz ile hissedarlarımızın lokal / global politikalarına ve prosedürlerine uyum bakımından iletişim, denetim ve raporlama faaliyetlerinin planlanması ve/veya gerçekleştirilmesi amacı başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt içinde ve/veya yurt dışında yerleşik topluluk şirketlerimize ve hissedarlarımıza,
• Şirketimizin hukuki yükümlüklerinin yerine getirilmesi ile hukuk işlerinin takibi amaçları başta olmak üzere her bir Çerez türü bakımından yukarıda belirtilen amaçlarla yurt içinde yerleşik yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına. 

7. KVKK Kapsamında Haklarınız
Kişisel veri sahibi olarak KVKK’nın 11’inci maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:
• kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
• kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
• kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
• yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
• kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda ve kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, 
• işlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
• kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.
Yukarıda belirtilen haklarınıza yönelik başvurularınızı, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ hükümlerine uygun şekilde (yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza veya Şirketimize daha önce bildirmiş olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı olan e-posta adresiniz üzerinden elektronik olarak Şirketimizin gerçek hak sahibi olduğunuzun tespitini gerçekleştirebilmesi amacıyla kimliğinizi doğrulayan bilgilerle / belgelerle* (örn. T.C. kimlik numarası veya diğer ülke vatandaşları için pasaport numarası, tebligata esas yerleşim yeri adresi / iş yeri adresi, cep telefonu / telefon / faks numarası, e-posta adresi) birlikte) https://www.belenco.com/ilgili-kisi-basvuru-formu.aspx internet adresinden ulaşabileceğiniz İlgili Kişi Başvuru Formu’nu doldurarak yahut yukarıda açıklanan ve ilgili mevzuatta düzenlenen usul ve esasa uygun şekilde veri sorumlusuna ait İlgili Kişi Başvuru Formu’nda belirtilen kanallardan Şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

* Söz konusu belgeler kapsamında herhangi bir özel nitelikli kişisel veriye (örn. din bilgisi veya kan grubu bilgisi) yer verilmemesi gerektiğini hatırlatmak isteriz.
 

KATALOĞUMUZU İNCELEYİN